URBANISME

La regidoria d’Urbanisme és l’encarregada de la planificació i gestió urbanística del municipi,  tramitació de llicències urbanístiques i d’activitat, ordres d’execució i declaracions de ruïna, protecció de la legalitat urbanística, redacció i control dels projectes d’obra pública i subvencions municipals per rehabilitació d’habitatges.  


Regidora: Pau Garcia Bel
Secretària: Lorena Ventaja Pérez
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari d’atenció al públic: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

El parc infantil de la Plaça del Prigó s’ha adequat per als més petits de la casa. En aquest parc s’han instal·lat elements que oferiran als nens i nenes d’entre 0 i 8 anys un espai on podran jugar i divertir-se en total seguretat.

Amb la instal·lació de paviment continu de cautxú, la instal·lació d’uns jocs infantils adequats a la seva edat i una millora de l’entorn, s’espera que els veïns de la població puguin gaudir d’aquest nou espai.

Així mateix, també s’ha aprofitat l’actuació per millorar l’enllumenat exterior de la plaça, substituint l’existent per nous punts de llum LED més eficients energèticament que ens donaran un millors nivells luminotècnics.