URBANISME

La regidoria d’Urbanisme és l’encarregada de la planificació i gestió urbanística del municipi,  tramitació de llicències urbanístiques i d’activitat, ordres d’execució i declaracions de ruïna, protecció de la legalitat urbanística, redacció i control dels projectes d’obra pública i subvencions municipals per rehabilitació d’habitatges.  


Regidora: Pau Garcia Bel
Secretària: Lorena Ventaja Pérez
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari d’atenció al públic: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de la Sénia la subvenció de 12.280,50 € del Pla d’Acció Municipal de l’anualitat 2017 per a l’adquisició d’un vehicle de segona mà per a Brigada Municipal, dintre el programa d’inversions.

Nom de l’actuació: Adquisició d’un vehicle de segona mà (camió) per a Brigada Municipal.

Descripció de l’actuació: Adquisició d’un vehicle per a la Brigada Municipal, per desenvolupar correctament les tasques de jardineria i poda, entre altres. Cal tenir en compte que el vehicle adquirit facilitarà les tasques de transport i càrrega de material que ha d'utilitzar la Brigada en les seves tasques habituals, i que no pot fer amb els altres vehicles dels què es disposa.

Cost total de l’actuació: 13.645 €

Import subvencionat pel PAM – Diputació de Tarragona: 12.280,50 €