riu2

GOVERNACIÓ

Les funcions en la regidoria de governació són la gestió de la policia local, el trànsit i la seguretat ciutadana, transports públics i col·lectius així com qualsevol altre assumpte que incideixi directament en matèries de governació.

Entre els objectius d'aquesta àrea hi figura el de convertir el cos de la policia local en un cos de proximitat, que pugui intervenir en casos de conflicte entre veïns, per exemple, i que garanteixi la bona convivència. També hem d'impulsar mesures per fomentar el civisme de la ciutadania a través de polítiques preventives que trobin solucions.


Regidor: Joan Moisés Reverté
Secretari: Jordi Monforte Maresma
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

La policia local informa, que s´ha dut a terme una regulació d´estacionaments a la Plaça Major, limitant a 30 minuts per tal de fer 5 estacionaments dinamics.
Preguem respectin la nova senyalització

La policia local de La Sénia, informa que a dia d’avui s’inicia una campanya informativa relativa a la tinença d’animals de companyia/gossos.

S’informarà de les obligacions dels titulars així com de la documentació necessària i els comportaments òptims.   

 

La Policia Local de la Sénia, informa que s’han aplicat canvis en la senyalització dels carrers Lleida, Canàries, i Maragall.

 

Es comunica des de la Policia Local que hi ha hagut una nova ordenació del trànsit al carrer Canàries cruïlla amb carrer Maragall. Es prega als usuaris que tinguin present la nova senyalització per evitar cap incident.
 
També, es recorda als usuaris que està prohibit estacionar a la Plaça Major, excepte als llocs habilitats.
 
Disculpin les molèsties que es puguin ocasionar.

Podeu consultar AQUÍ la informació i els consells de la campanya davant els riscos d'hivern de Protecció Civil.