MEDI AMBIENT

 La Regidoria de Medi Ambient treballa per millorar la gestió dels diferents aspectes mediambientals del municipi i perquè les activitats que es desenvolupen en el territori es facin de forma respectuosa amb el medi. L’objectiu general de la regidoria és preservar el nostre entorn més proper i millorar la qualitat de vida de la gent.
Per aconseguir tot això, es dediquen esforços en diverses línies de treball. Aquesta feina necessita la col·laboració de totes les àrees de l’ajuntament, perquè cada una d’elles pot fer molt per assolir els objectius de millora.


Regidor: David Capitan Cano
Secretaria: Carmen Maria Vidal
  Adreça electrònica:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

S'han obert nous trams del camí fluvial del Riu Sénia, concretament:
- Del Molí la Vella a la Font del Draper (300 metres)
- De la Font del Draper a les Escales de fusta de la platgeta (50 metres)
- El Baixador al riu pel Molí Samarro (200 metres)

A banda de l'anterior, també s'han rehabilitat ambientalment diferents punts del riu Sénia (Toll dels Arenals i el Partidó)

Tots els trams s'han fet recuperant antigues sèquies històriques en desús, pel que també s'ha posat en valor el patrimoni industrial del municipi.

L'Actuació ha estat realitzada per l'Ajuntament de la Sénia i ha rebut una subvenció per part del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Afegir també que, amb la intenció de complementar els treballs realitzats, s'han instal·lat diverses cartelleres interpretatives per indicar el traçat del camí fluvial del riu Sénia i, així, destacar-ne els seus elements més significatius. Dos cartelleres s'han instal·lat a l'escala de fusta de la Font del Draper i, una altra, al Partidó.