MEDI AMBIENT

 La Regidoria de Medi Ambient treballa per millorar la gestió dels diferents aspectes mediambientals del municipi i perquè les activitats que es desenvolupen en el territori es facin de forma respectuosa amb el medi. L’objectiu general de la regidoria és preservar el nostre entorn més proper i millorar la qualitat de vida de la gent.
Per aconseguir tot això, es dediquen esforços en diverses línies de treball. Aquesta feina necessita la col·laboració de totes les àrees de l’ajuntament, perquè cada una d’elles pot fer molt per assolir els objectius de millora.


Regidor: David Capitan Cano
Secretaria: Carmen Maria Vidal
  Adreça electrònica:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

El dia 6 de març de 2019, la Sala central del Centre Marcel·lí Domingo va acollir la presentació del projecte “Xarxa de calor de proximitat de la Diputació de Tarragona”. Aquest projecte contempla la instal·lació d’una caldera de biomassa per escalfar 5 equipaments municipals edifici nou i edifici vell de l’escola Jaume I de la Sénia, la llar d’infants i l’edifici del menjador escolar i centre de rehabilitació. Aquesta entrarà en funcionament l'hivern de 2020.

El projecte contempla una inversió de 263.548 €, està cofinançat en un 50% pels fons FEDER de la Unió Europea i un 25% la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament respectivament.

Podeu consultar més detalls del projecte AQUÍ o a la web de la Diputació de Tarragona