ESPORTS

La Regidoria d’Esports organitza esdeveniments i programes esportius per a totes les edats, promovent la pràctica de l'activitat física i l'esport, l’esport escolar i lleure esportiu de caire recreatiu.


Regidor: Pau Garcia Bel
Secretari: Roberto Marquez
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

caeuenfrgldeitptrorues

L'Ajuntament de la Sénia informa que s'han finalitzat les obres de construcció dels vestidors de l'hipòdrom. Amb aquesta actuació s'aconsegueix millorar la qualitat de les instal·lacions, ja que fins ara, s'havien d'habilitar carpes provisionals perquè es fessin servir de vestidors.

Amb les actuacions que s'han anat fent els darrers anys a l'hipòdrom, es pretén incrementar el nombre de curses en el calendari anual i millorar la qualitat i el nivell de les mateixes. L'actuació ha tingut un cost de 8.040,45 €, dels quals la Diputació de Tarragona n'ha subvencionat 5.000 €.

L'Ajuntament de la Sénia informa que fins al 30 de setembre està obert el termini de sol·licitud de beques per als esportistes seniencs que han competit durant la temporada 2018/2019. Més avall trobareu les bases per realitzar la petició. Per qualsevol dubte us podeu adreçar al PIJ (Punt d'Informació Juvenil) de l'Ajuntament.

INFORMACIÓ GENERAL DE LA BECA I DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Beques esportives 2019