Comerç, Indústria, Empresa i Ocupació

Les funcions de la regidoria  d’empresa ocupació i comerç són portar a terme totes les tasques relacionades en el municipi de la Sénia, que fan referència a:

- L’impuls i desenvolupament del pla de treball de l’AODL
- Difusió i informació sobre premis i subvencions als diferents col·lectius interessats.
- Gestió i organització de cursos de formació
- Donar suport i informació a emprenedors i desocupats
- Fer d’enllaç entre les associacions municipals de comerços i empresaris.
- Organització activitats relacionades amb l’empresa, com per exemple premis o jornades

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.


Regidora Comerç, Indústria i Empresa: Araceli Michavila Arnau.
Regidora d'Ocupació: Alma Gimeno Blas.
Secretària: Mª Carmen Gonzalez Sierra.
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari d’atenció al públic: Dilluns a Divendres (cita prèvia)


 

 

caeuenfrgldeitptrorues

El passat dia 20 de juliol va finalitzar el Curs de fusteria organitzat per l’Ajuntament de la Sénia i amb la col·laboració de l’ Associació d’Artesania de la Sénia i l’Institut, amb un total de 13 alumnes inscrits, residents a la Sénia i a la comarca.

La durada del curs ha estat de 100 hores i molt pràctic, ja que els alumnes han elaborat de forma artesanal les finestres, porta i rampa d’accés (d’acord amb la normativa) per l’arranjament d’un local propietat de l’Ajuntament. Gràcies a aquests treballs, el local, ubicat al C/ Safareig, 1, podrà ser utilitzat al trobar-se en bones condicions, ja que fins ara l’accés dins el local era complicat.

Els continguts del curs han anat a càrrec de l’Associació d’Artesania de la Sénia, amb una llarga experiència dins del sector.

L’objectiu del curs s’ha complert d’acord amb les expectatives, i els participants han millorat les seves competències bàsiques en la realització de treballs de fusteria tradicional, elaborant diferents estructures durant la realització del curs.

El curs s’ha realitzat a les instal·lacions de l’Institut de la Sénia, ja que compta amb una aula especialitzada per realitzar aquests treballs.

Des de la regidoria d’Empresa i Ocupació es té la voluntat de seguir organitzant cursos formatius i un dels objectius marcats és fomentar la formació relacionada amb el món de la fusta i en la recuperació de l’ofici artesà de fuster.

Per més informació sobre aquest curs o temes relacionats amb formació, podeu passar per l’Ajuntament i posar-vos en contacte amb l’AODL, MªCarme Gonzalez, de dilluns a divendres de 9h a 13h.

Regidoria d'Empresa, Ocupació, Comerç i Urbanisme

Ajuntament de la Sénia