caeuenfrgldeitptrorues

FINESTRETA ÚNICA EMPRESARIAL

La Sénia posa en marxa la tramitació online i immediata de llicències d’activitat 

L’Ajuntament de la Sénia posa en funcionament la Finestreta Única Empresarial, que permet sol·licitar el permís sense necessitat que sigui de forma presencial.

Quan s’inicia un nou projecte empresarial, demanar la llicència d’activitat és un d’aquells tràmits burocràtics que s’ha de realitzar de forma obligatòria. Fins ara s’havia de fer de forma presencial a les oficines del consistori, però a partir d’aquest mes de juliol es podrà fer electrònicament mitjançant la Finestreta Única Empresarial. El portal electrònic, únic per a les empreses, disposa d’un apartat, Canal Empresa, on es pot trobar tota la informació relacionada amb les activitats que es portaran a terme durant el seu cicle de vida empresarial.

Aquest canal està operatiu les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, pel que dóna la possibilitat de realitzar aquests tràmits des d’on es vulgui i quan es vulgui.

És l’espai virtual des d’on es poden fer totes les gestions necessàries per desenvolupar l’activitat empresarial, amb independència de l’Administració responsable. Permet fer tràmits com les declaracions responsables d’obertura i les comunicacions prèvies, així com el previ pagament amb targeta de crèdit; comunicació de canvi de titularitat; comunicació prèvia ambiental municipal; etc. La realització d’aquestes gestions es poden fer mitjançant la seu electrònica de la pàgina web de l’ajuntament www.lasenia.cat a l’apartat de Ciutadania

Així mateix, s’està preparant una sessió formativa per tal de donar a conèixer aquesta eina als sectors empresarials del municipi.

La Finestreta Única Empresarial és una xarxa impulsada per la Generalitat de Catalunya a través del portal Canal Empresa.