ÈXIT EN EL TALLER PRÀCTIC PER A EMPRESES

“(RE)LLANÇAR L’ESPAI WEB DE LA TEVA EMPRESA I NO MORIR EN L’INTENT” 

El passat 29 de juny, des de la Regidoria d’Empresa Ocupació i Comerç, es va organitzar al Centre Marcelí Domingo de la Sénia, el taller “(re)llançar l’espai web de la teva empresa i no morir en l’intent” a càrrec de Juan Carlos Duran, consultor digital especialitzat en màrqueting i estratègies digitals.

El taller, de 4 hores, anava dirigit a propietaris de PYMES, encarregats de Marketing i Comunicació, i en total hi van haver 14 inscripcions, totes del municipi.

A partir d’aquest taller els assistents sabran elegir millor l’agència que es farà càrrec del desenvolupament del seu espai web, parlar de tu a tu amb ells en el mateix llenguatge i assegurar-se de que obtindran allò que realment necessiten.

 

Durant la xerrada es van tractar els punts i eines més importants que s’han de tenir en compte a l’inici de tot el procés de planificació, inclòs abans de contractar a una agència de desenvolupament web, para aconseguir que un espai web funcioni com una verdadera eina de màrketing i evitar las trampes que se solen presentar al camí.

Alguns dels tremes tractats van ser:

  • Usabilitat i Arquitectura de la Informació
  • Verdadera utilitat d’un espai web
  • La trampa del disseny web
  • Costos i pressupost per un espai web eficaç
  • Espai web i pla de màrketing digital
  • Què és un brief de desenvolupament web

 

Es preveu que durant el mes de setembre es realitzi el taller “Vull ser més visible a Google”, a càrrec del mateix ponent, Juan Carlos Duran.

Les persones interessades en rebre informació sobre cursos de formació, poden adreçar-se a l’Ajuntament o trucar al 977 713 000 (AODL).