caeuenfrgldeitptrorues

Compartim  la informació que ens ha fet arribar la delegació a Tarragona de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC):


Benvolguts, benvolgudes, 

El “Posa’t la Gorra!” a Tarragona està d’aniversari, aquest 2017 arribem a la quinzena edició!

El disseny de la gorra ha estat a càrrec de la marca esportiva MUNICH, que ha creat una gorra juvenil i colorista que esperem que us agradi! 

La festa és el 10 de juny a PortAventura Park i l'acte central d'aquesta és la lectura del manifest a càrrec de dos infants afectats. Serà a les 13.00 a l'escenari situat a la Plaça de la Xina a PortAventura Park, acompanyats per les autoritats assistents. Podreu anar consultant la resta de programació a la web de la gorra.

Aquesta campanya ja és un referent per la ciutadania i la festa és un esdeveniment ineludible a l’agenda. Un any més, us demanem que difongueu aquest esdeveniment a través del vostre mitjà. Amb ella recaptem fons, que van destinats als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i mantenint La Casa dels Xuklis, una casa on acollim de manera gratuïta les famílies que s'han de desplaçar de les seves localitats perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.


Per a més informació
Carrer Adrià, 9 - baixos
Telf.: 977 22 87 12
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.afanoc.org | www.lacasadelsxuklis.org | www.posatlagorra.org