El passat dissabte 17 d’octubre es va realitzar la sessió del Connecta el teuTalent!- Networking Odisseu organitzat conjuntament amb els Consells Comarcals del Baix Ebre i Montsià, el Departament d’Agricultura, el Departament de Joventut i el Consorci per al desenvolupament local del Baix Ebre i Montsià. 

Aquestes sessions, van nàixer al municipi de la Sénia l’any 2016, amb la col·laboració del CENFIM, per tal de buscar nexes en comú entre les empreses del poble i els joves amb talents que majoritàriament marxen fora de la població i que voldrien retornar. 

Donat l’èxit del format de la jornada, l’organització de l’esdeveniment s’ha compartit amb la resta d’administracions, pel que en aquesta ocasió hi han participat joves, de 18 a 40 anys, i empreses de totes les Terres de l’Ebre, que han connectat mútuament.

Per tal de portar a terme la sessió, primerament es va fer una prospecció a les empreses en què es va determinar els perfils que buscaven, les condicions de treball i la visió de futur que tenen sobre elles mateixes. Amb aquesta informació es va obrir un procés de selecció de candidats on s’indicaven els perfils (formació, experiència i competències) que necessitaven les empreses.

En aquesta trobada hi han assistit 9 empreses i 13 persones joves, que s’han alternat per explicar la seva trajectòria, la seva marca i la visió de futur que tenen les empreses, i les seves habilitats, formació, motivacions i experiència, els/les candidats.

Degut a la situació de pandèmia que estem vivint amb la COVID-19, la jornada s’ha realitzat de forma online i s’espera que el resultat sigui molt positiu, d’acord amb les múltiples reunions privades organitzades a la plataforma en l’espai Networking-Odisseu.

Es preveu que el 28 de novembre, es realitzi una nova sessió Connecta el teuTalent!- Networking Odisseual municipi d’Amposta, que es centrarà bàsicament amb el sector de les TIC i les noves tecnologies. A més, durant l’any 2021 es preveu que se’n realitzin més, per tal d’evitar que hi hagi una fuga del talent al territori i es pugui generar un treball de més qualitat.

Si sou una empresa o candidat interessat en participar en aquest tipus de trobades, us heu de posar en contacte amb l’AODL de l’Ajuntament al següent correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.