caeuenfrgldeitptrorues

⚠️ACTUALITZACIÓ CORONAVIRUS⚠️

RESOLUCIÓ SLT/737/2020, de 13 de març, per la qual s'adopten mesures complementàries per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2 a partir d’avui a les 00:00 s’ordena el tancament de:

Bars, restaurants, cafeteries i qualsevol establiment de restauració llevat els integrats a un establiment hoteler, centres socials residencials o sanitaris.

Instal·lacions esportives, publiques o privades.

Cinemes, sales de teatre, discoteques, pubs i altres sales com de karaoke, cafés, i qualsevol altre establiment recreatiu.

Salons de joc.

Centres comercials, incloent grans superficies i galeries, amb excepció d’establiments dedicats a la venda de productes de consum habitual (alimentació, neteja i higiene) i àrees comercials amb la mateixa activitat.

El tancament dels centres i serveis de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública següents: centres de desenvolupament infantil i atenció precoç (CDIAP), centres d'atenció a persones amb discapacitat (CAD), serveis de valoració de la dependència (SEVAD), clubs socials i prelaborals.

Des de l’Ajuntament de la Sénia us convidem a restar a casa i evitar tots els desplaçaments que no siguin estrictament necessaris. Cuidem-nos!

#joemquedoacasa