caeuenfrgldeitptrorues

 El passat dissabte 17 d’octubre es va realitzar la sessió del Connecta el teuTalent!- Networking Odisseu organitzat conjuntament amb els Consells Comarcals del Baix Ebre i Montsià, el Departament d’Agricultura, el Departament de Joventut i el Consorci per al desenvolupament local del Baix Ebre i Montsià. 

Aquestes sessions, van nàixer al municipi de la Sénia l’any 2016, amb la col·laboració del CENFIM, per tal de buscar nexes en comú entre les empreses del poble i els joves amb talents que majoritàriament marxen fora de la població i que voldrien retornar. 

Donat l’èxit del format de la jornada, l’organització de l’esdeveniment s’ha compartit amb la resta d’administracions, pel que en aquesta ocasió hi han participat joves, de 18 a 40 anys, i empreses de totes les Terres de l’Ebre, que han connectat mútuament.

Per tal de portar a terme la sessió, primerament es va fer una prospecció a les empreses en què es va determinar els perfils que buscaven, les condicions de treball i la visió de futur que tenen sobre elles mateixes. Amb aquesta informació es va obrir un procés de selecció de candidats on s’indicaven els perfils (formació, experiència i competències) que necessitaven les empreses.

En aquesta trobada hi han assistit 9 empreses i 13 persones joves, que s’han alternat per explicar la seva trajectòria, la seva marca i la visió de futur que tenen les empreses, i les seves habilitats, formació, motivacions i experiència, els/les candidats.

Degut a la situació de pandèmia que estem vivint amb la COVID-19, la jornada s’ha realitzat de forma online i s’espera que el resultat sigui molt positiu, d’acord amb les múltiples reunions privades organitzades a la plataforma en l’espai Networking-Odisseu.

Es preveu que el 28 de novembre, es realitzi una nova sessió Connecta el teuTalent!- Networking Odisseual municipi d’Amposta, que es centrarà bàsicament amb el sector de les TIC i les noves tecnologies. A més, durant l’any 2021 es preveu que se’n realitzin més, per tal d’evitar que hi hagi una fuga del talent al territori i es pugui generar un treball de més qualitat.

Si sou una empresa o candidat interessat en participar en aquest tipus de trobades, us heu de posar en contacte amb l’AODL de l’Ajuntament al següent correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aprovat inicialment el “Projecte executiu d’optimització de la xarxa de pluvials al municipi de la Sénia (Montsià-Tarragona)” mitjançant resolució d’alcaldia núm. 2020-0549 de data 13/08/2020.   

Se sotmet a informació pública pel termini de 30 dies naturals a comptar des de l'endemà al de publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de la Província (Inserció número 2020-603 publicat el 16/09/2020)

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la pàgina web de l’Ajuntament www.lasenia.cat

Podeu consultar el Projecte AQUÍ

S'han executat les actuacions de millora de la captació d’aigua en infraestructures
per a la prevenció d’incendis a la forest de Valldebous (Dipòsit de la Cisterneta)
TM la Sénia dintre de les SUBVENCIONS DESTINADES AL FINANÇAMENT
D'ACTUACIONS DE PREVENCIÓ LOCAL d'INCENDIS FORESTALS.
CONVOCATORIA 2019 DE 22 DE MARÇ DE 2019 de la Diputació de Tarragona.

L’actuació que s’ha dut a terme és la construcció d'una cuneta triangular de formigó 185
metres de llarg amb una secció de 1x0,3 instal·lat al costat del tram de pista pavimentada amb
formigó existent. Ja que amb aquesta actuació s’ha reforçat la captació d'aigua procedent de
l'escorrentiu pluvial per al dipòsit contra incendis forestals de la cisterneta.
Les actuacions han tingut un cost de 9.247,36 €, subvencionat en un 95% per la
Diputació de Tarragona.

Import concedit per la Diputació de Tarragona: 8.784,99 €

Aprovat inicialment el “Projecte executiu de reposició de paviment de carrers amb aglomerat asfàltic, anualitat 2020 al municipi de la Sénia”mitjançant resolució d’alcaldia núm. 2020-0508 de data 05/08/2020.  

Se sotmet a informació pública pel termini de 30 dies naturals a comptar des de l'endemà al de publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de la Província (Inserció número 2020-6307 publicat el 16/09/2020)

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la pàgina web de l’Ajuntament www.lasenia.cat 

Podeu consultar el Projecte AQUÍ

S’informa que durant les properes 8 setmanes aproximadament estàprevist portar a terme obres de millora en la xarxa d’electricitat MT d’Endesa Distribución Eléctrica amb la instal·laciód’una nova línia subterrània a 25 KV per connectar el CT XQ095 del Carrer València i el CT 21672 del Carrer Pompeu Fabra. D’aquesta manera és milloraràla xarxa elèctrica evitant els talls que s’han produït en els darrers temps.

El traçat de la línia afectaràal Carrer València, Carrer Calvari, Carrer Mossén Escoda, Carrer Felip II i Carrer Pompeu Fabra.

 

 

Subcategories