caeuenfrgldeitptrorues

PRESENTACIÓ OFICIAL MARKET PLACE LA SÉNIA

Aquesta roda de premsa convocada per la FECOSE (Federació de Comerç de La Sénia) és per informar als mitjats del nou projecte dut a terme amb molta il·lusió per les botigues de La Sénia amb l’objectiu d’obrir-se pas a través de les noves tecnologies i arribar als clients allà on estiguin.

Aquest projecte consisteix en la creació d’un Market Place des del qual els usuaris podran comprar els productes de les botigues de La Sénia de manera online garantint la qualitat de sempre.

Pioners en aquest tipus de projecte, les botigues de La Sénia, conscients dels canvis en els hàbits de compra dels consumidors, volen estar presents oferint els seus productes i serveis més enllà del poble.

El mateix dia de la presentació oficial inagurarem aquest “mini Amazon” amb URL delasenia.shop a través del qual els usuaris podrán visualitzar i comprar els productes de les botigues, rebre’ls a casa o recollir-los en la tenda.

A l’acte assistiran Joan Moisés, Alcalde de La Sénia, Araceli Michavila, presidenta de la FECOSE, Lidia Ferré, botiga adherida al Market Place, i Marta Llorach, tècnica de la consultoria de marketing Pymeralia.

Al finalitzar l’acte, procedirem a realitzar una compra en directe.

Dia: Dimecres 27 de Juny del 2018
Lloc: Carrer Ramon i Cajal 11 , La Sénia
Hora: 12:00h
Mitjans convidats: TV, ràdio, premsa, mitjans digitals
Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Subcategories