caeuenfrgldeitptrorues

L'Ajuntament de la Sénia suspèn les Festes Majors d'agost després d'arribar a una decisió conjunta amb els alcaldes i alcaldesses del Montsià a causa de la pandèmia de la COVID-19.

COMUNICAT

Al Consell d’Alcaldes i alcaldesses del Montsià d’aquest dimecres, 3 de juny, celebrat de manera telemàtica, s'ha acordat, en una decisió sense precedents, suspendre les festes d’estiu, que se celebren anualment a tots els municipis de la comarca.

Aquesta decisió s’ha pres sens prejudici que es puguin celebrar, durant aquest període, aquells actes culturals i festius que permetin preservar la seguretat de les persones i sempre que la normativa vigent ho permeti.

Cancel·lar les festes d’estiu és una decisió que mai haguérem volgut prendre, però mentre existeixi un risc real de rebrot, garantir la salut de tothom és i serà la nostra prioritat.
Al Montsià hem demostrat una gran responsabilitat durant el vigent estat d’alarma. Un comportament exemplar que ha contribuït a protegir la regió sanitària de les Terres de l’Ebre davant la COVID-19.

Hem de continuar donant el millor de tots nosaltres, posant la salut de les persones davant de tot. Sense excepcions.

Les festes d’estiu dels municipis del Montsià compten amb un gran nombre d’actes multitudinaris que, per la seua pròpia naturalesa, fan impossible garantir el compliment de totes les recomanacions sanitàries, com el distanciament social o l’ús d’equips de protecció individual.

Així mateix, els canvis de fase en la desescalada durant la celebració de les festes d’estiu, ens impedeixen exercir de forma eficient el seguiment i l’execució de les mesures de prevenció i seguretat.

Som conscients que les nostres festes són un element indispensable per a tots els municipis de la comarca. Representen la tradició i la cultura dels nostres pobles i fomenten la cohesió social i la memòria col·lectiva.

No obstant això, ara toca evitar situacions de risc, apartar els obstacles i fer camí junts; exercint la moderació, la prudència i la maduresa política per tots els montsianencs i montsianenques.

En aquesta aliança rau l’eina més poderosa per superar definitivament la crisi de la COVID-19 i avançar junts cap a un futur millor.
No volem finalitzar aquest comunicat sense mostrar el nostre suport a les empreses del territori que contribueixen a dinamitzar les nostres festes i les nostres tradicions. Així mateix, agafem el compromís de tornar a comptar amb els seus serveis quan la situació sanitària ho permeti i demanem a les administracions supramunicipals que creïn línies d’ajut per garantir  la viabilitat i la continuïtat d'aquestes.

Finalment, ens agradaria reiterar l’agraïment públic a tota la ciutadania per la seva conducta modèlica durant l’estat d’alarma. Ens sentim immensament honorats i honorades de caminar al vostre costat.

Alcaldesses i alcaldes del Montsià

Des de l’Ajuntament es convoca la nova subvenció municipal destinada als petits comerços per tal de realitzar reformes i fomentar la nova creació.

Podeu descarregar tota la documentació necessària AQUÍ

L'Ajuntament de la Sénia ha obert les inscripcions per l'Espavil 2020. Us deixem les instruccions i el link per accedir al procès d'inscripció.

Us recomanem llegir el tutorial d'inscripció i seguir-lo mentre feu el procediment.

Tutorial per inscripció CLIQUEU AQUÍ.

Inscripcions a l'espavil CLIQUEU AQUÍ.

 

 

Protecció civil ha actualitzat les preguntes freqüents sobre la Fase2 del Covid19. Us adjuntem un link per que pogueu consultar el document. 

DOCUMENT SOBRE FAQS - FASE 2

📌 L’Ajuntament de la Sénia informa que el CAP de la Sénia recuperarà progressivament l’activitat assistencial.
 
En primer lloc es recuperarà l’activitat pediátrica (revisions i vacunes) amb cita previa.
 
En adults, metges i infermeres revisaran llistes de vulnerabilitat i patologies , programant les futures visites per telèfon. A més, també es recuperarà el servei de planning familiar amb visita ginecológica.
 
Els pacients crònics es revisaran per ordre d’importància i en cas necessari se’ls citarà per visita presencial.
Per qualsevol tipus de consulta podeu trucar al telèfon del CAP i el vostre metge o infermera es posarà en contacte amb vosaltres.

Subcategories