caeuenfrgldeitptrorues

REGIDOR DE FESTES, FIRES I AGRICULTURA
Futur per la Sénia
President de les Comissions informatives de Serveis Municipals, Festes Majors i Agricultura i Ramaderia.

DADES PERSONALS.

Senienc de 43 anys. Casat i pare de dos filles. Membre de la societat de caçadors i de la comissió de bous.

DADES DE CONTACTE

Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

XARXES SOCIALS.

Facebook: fernando.belvidal

Instagram: fernandobel5


ATENCIÓ AL PÚBLIC:

De dilluns a divendres
Podeu demanar cita prèvia posant-vos en contacte amb:
 
Secretari Festes Majors: Àngel Fabregat
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 251
 
Secretària Serveis Municipals: Laia Ferreres
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 243
 
Secretari d'Agricultura i Ramaderia: Joan Mitjavila
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 224
 

eBando

25 Novembre 2020

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Revisions ITV Agrícola:
  Dates de la propera ITV Agrícola:Dies: 3 i 4 de desembre de 2020Horari: de 8.30 a 12.30 hLloc: zona Camp de Futbol*Com a mesura de prevenció de contagis i de seguretat pública és imprescindible realitzar la inscripció de forma telefònica al PAC de l'Ajuntament (977 713 000), fins divendres 27 de novembre de 2020 AVÍS:- Sols podrem revisar vehicles amb cita concertada prèviament.- Recomanem, per evitar contacte físic amb diners, el pagament amb targeta.- Recomanem que tots els usuaris utilitzin guants i mascareta.- Cal respectar l'hora de citació per evitar aglomeracions a la zona d'inspecció, i sols 1 persona per vehicle.
 • L'Ajuntament informa:
  Confirmat 1 nou positiu a la Sénia. Vam tancar octubre amb 35 casos i la primera quinzena de novembre amb 30 casos. Des del dia 15 fins avui en són 16.Us recordem que cal seguir la normativa vigent:Rentat de mans Distància de seguretat Mascareta Evitar aglomeracionsReduir la interacció social Reduir la mobilitatProtegir els grups de risc Ventilar espaisAixí mateix, cal respectar les restriccions de moviment de 22h a 06h tal com decreta el toc de queda.INFO COVID: https://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus/
 • La regidoria de Cultura informa:
  CALENDARI 2021.Com cada any, la regidoria de Cultura prepara el calendari de la Sénia per l’any vinent. Aquest any el dedicarem al concurs de pintura rápida ja que enguany compleix 50 anys. Per això busquem fotos històriques del concurs. Us deixem la proposta:Fotos del concurs (no de quadres): Poden ser imatges dels pintors pintant, entregues de premis...Busquem fotos de tots els anys. Especialment les antigues, anys 80 i anteriors.Us deixem temps per les propostes fins al 27 de novembre. Ens podeu enviar les vostres fotos a cultura@lasenia.cat o penjar-la al Facebook de l'Ajuntament amb la imatge i la data corresponent! Moltes gràcies!!!
 • Campus Industrial la Sénia 2020 - inscripcions
  Cartell informatiu:
 • Lo Senienc a la venda:
  Us informem que ja podeu trobar a la venda la revista "Lo Senienc", corresponent al mes d'octubre de 2020.La trobareu als punts de venda habituals (Casa Gumer, InforSénia i Estanc)