caeuenfrgldeitptrorues

REGIDOR DE FESTES, FIRES I AGRICULTURA
Futur per la Sénia
President de les Comissions informatives de Serveis Municipals, Festes Majors i Agricultura i Ramaderia.

DADES PERSONALS.

Senienc de 43 anys. Casat i pare de dos filles. Membre de la societat de caçadors i de la comissió de bous.

DADES DE CONTACTE

Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

XARXES SOCIALS.

Facebook: fernando.belvidal

Instagram: fernandobel5


ATENCIÓ AL PÚBLIC:

De dilluns a divendres
Podeu demanar cita prèvia posant-vos en contacte amb:
 
Secretari Festes Majors: Àngel Fabregat
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 251
 
Secretària Serveis Municipals: Laia Ferreres
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 243
 
Secretari d'Agricultura i Ramaderia: Joan Mitjavila
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 71 30 00 - Extensió: 224
 

eBando

29 Mai 2020

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort la Sra. Elvira Vidal Bellaubí de 87 anys d'edat  Veïna de La Sénia, del C/Joan d' Austria , estarà al tanatori desde  les 11h del divendres dia 29. L'acte de l'enterrament es farà a les 12h a la parroquia de La Sénia. Atenent les normes d'obligat compliment per evitar la propagació del coronavirus es limitarà l'acces al tanatori a 10 persones per sala, mantenint les distàncies de seguretat, la família agraeix la comprensió, .
 • Campus Extens de la URV la Sénia informa:
  Segon directe del cicle "Desconfinats. Una mirada al món que vindrà", nova proposta de divulgació científica virtual en la què investigadores i investigadors de la Universitat Rovira i Virgili donaran resposta a les incògnites que es plantegen després de la pandèmia per coronavirus.Avui dijous dia 28 de maig a les 6 de la tarda: "La petjada psicològica de la COVID-19"A càrrec de Jaume Descarrega, professor de la URV i membre del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, i en Jorge Manuel Dueñas, investigador del Departament de Psicologia de la URV.Reflexionarem sobre quines poden ser les afectacions psicològiques que pot arribar a produir l'actual situació de confinament sobre les persones.Organitza: Campus Extens i la Unitat de Comunicació de la Ciència de la Universitat Rovira i Virgili.*L'enllaç per accedir a la sessió és: https://ja.cat/DesconfinatsPsicologia
 • Classes virtuals - Complex Esportiu
  Directe ENTRENAMENT FUNCIONALDia: dijous 28 de maig de 2020Hora: 18.00 hLloc: Instagram: Complex Esportiu Municipal La Sénia / Youtube: Complex Esportiu La Sénia
 • Dol oficial i minut de silenci per les víctimes del COVID-19
  Us informem que el Govern d'Espanya ha decretat el dol oficial per les persones mortes a conseqüència de la pandèmia del Covid-19, des d'avui, dia 27 de maig, fins el dia 6 de juny.Es convida tothom a guardar un minut de silenci per les víctimes, avui dimecres 27 de maig a les 12.00 h, en el lloc al qual es trobe cada persona en aquest moment.
 • Classes virtuals - Complex Esportiu
  Directes GAC i PUMPDia: dimecres 27 de maig de 2020Hora: a les 10.00 h GAC, i a les 19.00 h PUMPLloc: Instagram: Complex Esportiu Municipal La Sénia / Youtube: Complex Esportiu La Sénia