caeuenfrgldeitptrorues

REGIDORA D’HISENDA, PERSONAL I ENSENYAMENT
FS-E
Presidenta de la Comissió informativa d'Hisenda, Personal i Ensenyament

DADES PERSONALS.

Senienca. Va néixer a l’any 1974. Casada i mare de cinc fills.

DADES ACADÈMIQUES I PROFESSIONALS.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (Promoció 1998) . Advocada i mediadora en exercici.
Mediadora d’assegurances titulada pel Ministeri d’Economia i Hisenda (1999).
Cofundadora del despatx Castell&Martinez, advocades-mediadores, on realitza funcions de direcció i on desenvolupa la seva professió d’advocada i mediadora.
Administradora solidària a l’empresa familiar Autogest Castell Solà, SL- Autoescola Sénia, on desenvolupa tasques de gerència del negoci i de mediació d’assegurances de tot tipus.
Regidora de Joventut a l’Ajuntament de la Sénia en la legislatura de 1999 (durant dos anys).

XARXES SOCIALS.

 • Facebook: Isa Castell Solà
 • Twitter: @castellmartinez
 • LinKedln: Isa Castell Solà
 • Google +: Isa Castell Solà
 • Instagram: isalasenia

ATENCIÓ AL PÚBLIC:

De dilluns a Divendres de 13.30h a 15.00h
Podeu demanar cita prèvia posant-vos en contacte amb:
 
PERSONAL
Secretària: Isabel Queralt Llobregat
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

HISENDA
Secretària: Elena Ferré Boix
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
ENSENYAMENT
Secretària: Eli Somoza
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

eBando

06 Març 2021

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones
  Cartell informatiu:
 • Farmàcia de guàrdia: Marcoval
  La Farmàcia de guàrdia des d'aquesta nit fins divendres vinent és la de Marcoval del carrer Tarragona, 27 (veure mapa)
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort el Sr. José De Los Aires Pepió de 91 anys d'edat.  Veí de Sant Rafel del Riu. L'acte de l'enterrament serà el dia 5 a les 12:30. a la parroquía de Sant Rafel.  Està al tanatori . Atenent les normes d'obligat compliment per evitar la propagació del coronavirus es limitarà l'accés a les sales a 4 persones, i al hall de 10, respectan la distancia de seguretat. La família agraeïx la comprensió.
 • Oferta de treball - Director/a de lleure Espavil 2021
  Què oferim? Contracte a jornada completa de 2 mesos, amb la possibilitat d’ampliar-lo 15 dies més.Activitat: Casal d’estiu Espavil 2021 del 28 de juny al 6 d’agost (i del 30 d’agost al 10 de setembre, segons demanda)Requisits i documentació a presentar:- Currículum vitae- DNI- Carnet de Direcció de Lleure Infantil i Juvenil- Certificat de Delictes de Naturalesa Sexual- Mèrits: experiència, cursos, jornades, etc. relacionades amb el lloc de treball (caldrà  justificar-ho documentalment)- Proposta programació d’activitats lúdiques i esportives per al casal d’estiu (una setmana amb horari de 9 a 13 i de 16 a 20h) on es tinguin en compte els criteris generals per a l’organització de les activitats de lleure educatiu 2020 del PROCICAT.On presento la sol·licitud? A la seu electrònica de l’Ajuntament o, presencialment, al PAC - Punt d’Atenció a la Ciutadania (Passeig de la Clotada, 7), emplenant el formulari d’instància amb la documentació requerida.Fins…
 • Campanya "Rasca i guanya"
  Cartell informatiu: