caeuenfrgldeitptrorues

CONCURS PÚBLIC PER LA GESTIÓ DEL MOLÍ LA VELLA

 

L’Ajuntament de la Sénia està potenciant el sector turístic, un sector que està creixent poc a poc però que encara té molt camí per recorre i molta feina a fer. És per això que es trau a licitació i a concurs públic el Molí la Vella, per tal que es pugui utilitzar com si fos un alberg. Després d’un temps estudiant les possibilitats per poder gestionar l’edifici del Molí la Vella, recentment remodelat, finalment, es podrà gestionar com una de les instal·lacions juvenils que reconeix la Generalitat i, específicament, amb la categoria de Granja Escola i Aula de Natura que, per les peculiaritats que presenta l’edifici i el seu propi entorn, es tractarà d’un espai privilegiat.

En data 30 d’octubre de 2017 el Ple de la corporació va aprovar inicialment Plec de clàusules administratives que ha de regir l’adjudicació de la concessió per a la gestió de l’edifici, juntament amb el projecte tècnic. Tant el projecte tècnic com el Plec de clàusules estan sotmesos a informació pública per termini de 30 dies (fins el 28 de desembre de 2017).

Totes aquelles persones i/o empreses que puguin estar interessades en gestionar l’edifici del Molí la Vella podran consultar els documents en les dependències municipals,  o al web www.lasenia.cat

Aprovació inicial projecte i Plec de clàusules  administratives que ha de regir l’adjudicació de la concessió per procediment obert, oferta econòmicament més avantatjosa del bé de domini públic de l’edifici del Molí la Vella i Molí Montserrada.

 podeu descarregar el certificat AQUI i la memòria AQUI

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Activitats de Sant Joan:
  ACTIVITATS DE SANT JOAN18.00h. Jocs tradicionals a la pl. Major, pl. del Toril i c/ Sant Joan a càrrec de quintos 2000 i grup de voluntaris.19.30h. Arribada de la Flama del Canigó a l’ajuntament i recorregut pels carrers del poble amb l’acompanyament de membres d’Òmnium Cultural, del Motor Club, de la Unió Ciclista i del Centre Excursionista Refalgarí.20.00h. Cercavila del Grup Dolçainer acompanyant la Flama fins la plaça Major.20.30h. Encesa del peveter, lectura del missatge de la Flama 2018 i ballada de sardanes a càrrec de Contrapunt Senienc.Sopar de Sant Joan (sopar de baix braç) a la Pl.Major. Sense inscripció prèvia. A continuació, al Clot de Pedrenya, crema de la foguera d’argelagues amb el ninot elaborat a l’escola Jaume I.23.00h. Revetlla popular a la Pl. Major24.00h. Xocolatada popular amb la col·laboració de l’Associació de Gent Gran
 • Vermuts en anglès
  Vermuts en anglès dirigits per Wais Alashour.Dia: 23 de junyHora: 13.00hLloc: Bar Bocateria la SéniaSense inscripció prèvia. Cadascú es paga la seva consumició.
 • Escola de Música de la Sénia informa:
  Passejada musical dels alumnes d’instrument de l’Escola de Música de la Sénia. Sortida de davant del Centre Obrer. Cercavila i actuacions per grups a diferents espais del poble. Dia: 22 de junyHora: 20.00h.
 • Joventuts Unides informa:
  Concert de fi de curs de les Corals Infantils de Joventuts Unides i xiquets de Música als 3 anysDia: 22 de junyHora: 20.30h Lloc: Església Parroquial.
 • Reunió Espavil:
  L'Ajuntament de la Sénia informa que la reunió de l'Espavil 2018 tindrà lloc el dimecres 27 de juny a les 20h a la Sala de Plens de l'Ajuntament