caeuenfrgldeitptrorues

L'Ajuntament de la Sénia organitza la campanya "Rasca i guanya", amb la intenció de fomentar les compres als establiments del municipi senienc.

Les butlletes es repartiran per les compres realitzades als establiments participants, sota el criteri de cada propietari (l'Ajuntament de la Sénia no es fa responsable del criteri establert per cada local a l'hora de fer el repartiment)

Els establiments participants repartiran butlletes fins esgotar existències (o bé fins el dia 31/03/2021, data en què finalitzarà la campanya)

L'import de la butlleta es podrà bescanviar fins el dia 30/04/2021 (a partir d'aquesta data, les butlletes quedaran invalidades)

Es permet sumar l'import de diverses butlletes per a una mateixa compra. Així mateix, les butlletes no es podran dividir per dur a terme diverses compres en comerços diferents, és a dir, una butlleta s'haurà de gastar íntegrament a un mateix comerç.

Totes les butlletes hauran d’estar segellades per l'establiment que les reparteix, si no, no seran admeses per l'establiment que les hagi de rebre.

Els establiments participants no admetran butlletes que estiguin deteriorades, de les quals no es pugui comprovar la seva originalitat o la quantitat econòmica premiada.

A continuació, es detallen els establiments de la Sénia que participen a la campanya:

Des de la Regidoria de Comerç, Indústria i Empresa, us informem de la campanya que es portarà a terme el proper mes de gener fins al 31 de març de 2021, amb la intenció de de fomentar les compres als comerços locals del municipi i dinamitzar tot el comerç en general.

Els comerços interessats en participar trobareu les bases de la campanya AQUÍ. Teniu temps de comunicar-nos-ho fins divendres dia 8 de gener de 2021.

eBando

08 Març 2021

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • ITV - Vehicles (del 22 al 25 de març):
  DIES: 22, 23, 24 i 25 de març de 2021LLOC: Ctra. Ulldecona, s/n*Com a mesura de prevenció de contagis i de seguretat pública és imprescindible realitzar la inscripció de forma telefònica al PAC de l'Ajuntament (977 713 000), fins dijous 18 de març de 2021.
 • Preinscripció d'educació infantil i primària curs 2021-2022
  Cartells informatius:A continuació, adjuntem el document PDF per tal que tingueu accés a tots els enllaços que apareixen als cartells:
 • Unió de Pagesos de Catalunya informa:
  Cartell informatiu:
 • Actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones
  Cartell informatiu:
 • Commemoració del Dia Internacional de les Dones
  En el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, avui dia 8 de març, des de l’Ajuntament de la Sénia ens adherim a la campanya del ICD “Dones i homes, corresponsables! #Som8deMarç #SomCorresponsables”.Al 2021, centrem les nostres reivindicacions en com la pandèmia de la Covid-19 ha posat especialment de relleu, les greus discriminacions que encara s’exerceixen sobre les dones.Cal lluitar perquè aquesta crisi no suposi un pas enrere en cap dels avanços socials que els darrers anys s'han assolit.La campanya vol conscienciar i denunciar aquesta realitat i, així, avançar en una cultura de pacte per a una corresponsabiltiat efectiva.Link ICD: dones.gencat.cat