caeuenfrgldeitptrorues

La Regidoria de Festes i Fires recorda a tothom els actes programats per al dissabte dia 23 de juny ( Festa de Sant Joan).

 18.00 h. Jocs Tradicionals a Pl. Major, pl. Toril i C/ Sant Joan.

19.30 h. Arribada de la Flama del Canigó a l’Ajuntament i recorregut pels carrers del poble. Es donaran algunes samarretes  per als voluntaris que porten la torxa amb la Flama. Animeu-vos. Podeu venir a peu, amb bicicleta, amb moto o amb cotxe.

20.00 h. Cercavila del Grup Dolçainer amb la Flama. De l’Ajuntament a la pl. Major.

20.30 h. Encesa del peveter, lectura del missatge de la Flama 2018 i ballada de sardanes.

Tot seguit: Sopar de Sant Joan (sopar de baix braç), a la pl. Major i crema de la foguera al Clot de Pedrenya amb el ninot fet a l’escola Jaume i.

23.00 h. Revetlla popular (pl. Major), amb el Dj. JAN.

24.00 h. Xocolatada popular (pl. Major).

Us invitem a participar en les nostres festes i tradicions.

Tothom que estigue interessat en fer una foguera per a la nit de Sant Joan, dins el terme municipal de la Sénia, haurà de passar per l’ajuntament, de 08.00 h. a 14.00 h., del dilluns dia 18 fins el dijous dia 21 de juny, per a demanar la corresponent autorització.

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Activitats de Sant Joan:
  ACTIVITATS DE SANT JOAN18.00h. Jocs tradicionals a la pl. Major, pl. del Toril i c/ Sant Joan a càrrec de quintos 2000 i grup de voluntaris.19.30h. Arribada de la Flama del Canigó a l’ajuntament i recorregut pels carrers del poble amb l’acompanyament de membres d’Òmnium Cultural, del Motor Club, de la Unió Ciclista i del Centre Excursionista Refalgarí.20.00h. Cercavila del Grup Dolçainer acompanyant la Flama fins la plaça Major.20.30h. Encesa del peveter, lectura del missatge de la Flama 2018 i ballada de sardanes a càrrec de Contrapunt Senienc.Sopar de Sant Joan (sopar de baix braç) a la Pl.Major. Sense inscripció prèvia. A continuació, al Clot de Pedrenya, crema de la foguera d’argelagues amb el ninot elaborat a l’escola Jaume I.23.00h. Revetlla popular a la Pl. Major24.00h. Xocolatada popular amb la col·laboració de l’Associació de Gent Gran
 • Vermuts en anglès
  Vermuts en anglès dirigits per Wais Alashour.Dia: 23 de junyHora: 13.00hLloc: Bar Bocateria la SéniaSense inscripció prèvia. Cadascú es paga la seva consumició.
 • Escola de Música de la Sénia informa:
  Passejada musical dels alumnes d’instrument de l’Escola de Música de la Sénia. Sortida de davant del Centre Obrer. Cercavila i actuacions per grups a diferents espais del poble. Dia: 22 de junyHora: 20.00h.
 • Joventuts Unides informa:
  Concert de fi de curs de les Corals Infantils de Joventuts Unides i xiquets de Música als 3 anysDia: 22 de junyHora: 20.30h Lloc: Església Parroquial.
 • Reunió Espavil:
  L'Ajuntament de la Sénia informa que la reunió de l'Espavil 2018 tindrà lloc el dimecres 27 de juny a les 20h a la Sala de Plens de l'Ajuntament