caeuenfrgldeitptrorues

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Activitats de Sant Joan:
  ACTIVITATS DE SANT JOAN18.00h. Jocs tradicionals a la pl. Major, pl. del Toril i c/ Sant Joan a càrrec de quintos 2000 i grup de voluntaris.19.30h. Arribada de la Flama del Canigó a l’ajuntament i recorregut pels carrers del poble amb l’acompanyament de membres d’Òmnium Cultural, del Motor Club, de la Unió Ciclista i del Centre Excursionista Refalgarí.20.00h. Cercavila del Grup Dolçainer acompanyant la Flama fins la plaça Major.20.30h. Encesa del peveter, lectura del missatge de la Flama 2018 i ballada de sardanes a càrrec de Contrapunt Senienc.Sopar de Sant Joan (sopar de baix braç) a la Pl.Major. Sense inscripció prèvia. A continuació, al Clot de Pedrenya, crema de la foguera d’argelagues amb el ninot elaborat a l’escola Jaume I.23.00h. Revetlla popular a la Pl. Major24.00h. Xocolatada popular amb la col·laboració de l’Associació de Gent Gran
 • Vermuts en anglès
  Vermuts en anglès dirigits per Wais Alashour.Dia: 23 de junyHora: 13.00hLloc: Bar Bocateria la SéniaSense inscripció prèvia. Cadascú es paga la seva consumició.
 • Escola de Música de la Sénia informa:
  Passejada musical dels alumnes d’instrument de l’Escola de Música de la Sénia. Sortida de davant del Centre Obrer. Cercavila i actuacions per grups a diferents espais del poble. Dia: 22 de junyHora: 20.00h.
 • Joventuts Unides informa:
  Concert de fi de curs de les Corals Infantils de Joventuts Unides i xiquets de Música als 3 anysDia: 22 de junyHora: 20.30h Lloc: Església Parroquial.
 • Reunió Espavil:
  L'Ajuntament de la Sénia informa que la reunió de l'Espavil 2018 tindrà lloc el dimecres 27 de juny a les 20h a la Sala de Plens de l'Ajuntament