caeuenfrgldeitptrorues

S’ha aprovat per part de la Direcció General d’Ecosistemens Forestals i Gestió del Medi, el Pla d’ordenació de la finca forestal de propietat municipal CUP17 de Valldebous. Aquest document tindrà una vigencia de 15 anys i marca les actuacions a realitzar dintre de la finca forestal per a poder gestionar de forma eficiente els seus recursos. Les linies Mestres són:

 • Aprofitaments silvícoles de biomassa
 • Millora de les forests existents
 • Aprofitaments ramaders de vacum
 • Aprofitaments esportius: bicicleta, senderisme, …

 

També s’han realitzat les actuacions emmarcades dintre les subvencions de gestió forestal sostenible 2020 a la finca forestal de propietat municipal de Valldebous. Aquestes han consistit en:

 • Actuacions de millora silvícola i cicles ecosistèmics, consistents en aclarides de millora en una superficie de 20 Ha. Amb un import total de 27500,79 Euros
 • Millora de la xarxa viària per a la gestió de boscos, amb l’arranjament de 1,5 kilòmetres de pistes, amb un import de 6860, 7 Euros
 • També s’ha arranjat el sender que uneix la pista de Valldebous amb el sender PR que uneix Pallerols amb Casetes Velles.

La subvenció aportada per la Generalitat de Catalunya, Conselleria d’Agriculutura, Ramaderia i Pesca, Direcció general de boscos, ha estat del 80%

Des de la reserva nacional de caça, es realitzarà una estessada per a crear Prats per a millorar les zones de pastures de la cabra hispánica.

eBando

28 Novembre 2020

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • La Regidoria de Joventut informa: concurs d'Instagram Calendari Montsià Jove
  Des del Consell Comarcal del Montsià es torna a programar el concurs d'Instagram Calendari Montsià Jove.El tema d'enguany és "Vivim temps de pandèmia. Mostra els teus espais de desconnexió" i el període per presentar candidatures comença avui i acaba el dia 13 de desembre.El premi per al millor collage és una càmera GoPro i que les fotografies surten al calendari de la Xarxa Montsià Jove.Les bases estan publicades a la seu electrònica del Consell Comarcal i també al web de Montsià Jove: montsiajove.org
 • Campus Industrial la Sénia 2020 - inscripcions
  Cartell informatiu:
 • Farmàcia de guàrdia: Escuder
  La Farmàcia de guàrdia des d'aquesta nit fins divendres vinent és la d'Escuder del carrer Ramón y Cajal, 20 (veure mapa)
 • La regidoria de Cultura informa:
  CALENDARI 2021.Com cada any, la regidoria de Cultura prepara el calendari de la Sénia per l’any vinent. Aquest any el dedicarem al concurs de pintura rápida ja que enguany compleix 50 anys. Per això busquem fotos històriques del concurs. Us deixem la proposta:Fotos del concurs (no de quadres): Poden ser imatges dels pintors pintant, entregues de premis...Busquem fotos de tots els anys. Especialment les antigues, anys 80 i anteriors.Us deixem temps per les propostes fins al 27 de novembre. Ens podeu enviar les vostres fotos a cultura@lasenia.cat o penjar-la al Facebook de l'Ajuntament amb la imatge i la data corresponent! Moltes gràcies!!!
 • Campus Extens de la URV a la Sénia informa:
  Trobareu els enllaços al document adjunt: