caeuenfrgldeitptrorues

 El passat dissabte 17 d’octubre es va realitzar la sessió del Connecta el teuTalent!- Networking Odisseu organitzat conjuntament amb els Consells Comarcals del Baix Ebre i Montsià, el Departament d’Agricultura, el Departament de Joventut i el Consorci per al desenvolupament local del Baix Ebre i Montsià. 

Aquestes sessions, van nàixer al municipi de la Sénia l’any 2016, amb la col·laboració del CENFIM, per tal de buscar nexes en comú entre les empreses del poble i els joves amb talents que majoritàriament marxen fora de la població i que voldrien retornar. 

Donat l’èxit del format de la jornada, l’organització de l’esdeveniment s’ha compartit amb la resta d’administracions, pel que en aquesta ocasió hi han participat joves, de 18 a 40 anys, i empreses de totes les Terres de l’Ebre, que han connectat mútuament.

Per tal de portar a terme la sessió, primerament es va fer una prospecció a les empreses en què es va determinar els perfils que buscaven, les condicions de treball i la visió de futur que tenen sobre elles mateixes. Amb aquesta informació es va obrir un procés de selecció de candidats on s’indicaven els perfils (formació, experiència i competències) que necessitaven les empreses.

En aquesta trobada hi han assistit 9 empreses i 13 persones joves, que s’han alternat per explicar la seva trajectòria, la seva marca i la visió de futur que tenen les empreses, i les seves habilitats, formació, motivacions i experiència, els/les candidats.

Degut a la situació de pandèmia que estem vivint amb la COVID-19, la jornada s’ha realitzat de forma online i s’espera que el resultat sigui molt positiu, d’acord amb les múltiples reunions privades organitzades a la plataforma en l’espai Networking-Odisseu.

Es preveu que el 28 de novembre, es realitzi una nova sessió Connecta el teuTalent!- Networking Odisseual municipi d’Amposta, que es centrarà bàsicament amb el sector de les TIC i les noves tecnologies. A més, durant l’any 2021 es preveu que se’n realitzin més, per tal d’evitar que hi hagi una fuga del talent al territori i es pugui generar un treball de més qualitat.

Si sou una empresa o candidat interessat en participar en aquest tipus de trobades, us heu de posar en contacte amb l’AODL de l’Ajuntament al següent correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

eBando

29 Novembre 2020

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • La Regidoria de Joventut informa: concurs d'Instagram Calendari Montsià Jove
  Des del Consell Comarcal del Montsià es torna a programar el concurs d'Instagram Calendari Montsià Jove.El tema d'enguany és "Vivim temps de pandèmia. Mostra els teus espais de desconnexió" i el període per presentar candidatures comença avui i acaba el dia 13 de desembre.El premi per al millor collage és una càmera GoPro i que les fotografies surten al calendari de la Xarxa Montsià Jove.Les bases estan publicades a la seu electrònica del Consell Comarcal i també al web de Montsià Jove: montsiajove.org
 • Campus Industrial la Sénia 2020 - inscripcions
  Cartell informatiu:
 • Farmàcia de guàrdia: Escuder
  La Farmàcia de guàrdia des d'aquesta nit fins divendres vinent és la d'Escuder del carrer Ramón y Cajal, 20 (veure mapa)
 • La regidoria de Cultura informa:
  CALENDARI 2021.Com cada any, la regidoria de Cultura prepara el calendari de la Sénia per l’any vinent. Aquest any el dedicarem al concurs de pintura rápida ja que enguany compleix 50 anys. Per això busquem fotos històriques del concurs. Us deixem la proposta:Fotos del concurs (no de quadres): Poden ser imatges dels pintors pintant, entregues de premis...Busquem fotos de tots els anys. Especialment les antigues, anys 80 i anteriors.Us deixem temps per les propostes fins al 27 de novembre. Ens podeu enviar les vostres fotos a cultura@lasenia.cat o penjar-la al Facebook de l'Ajuntament amb la imatge i la data corresponent! Moltes gràcies!!!
 • Campus Extens de la URV a la Sénia informa:
  Trobareu els enllaços al document adjunt: