caeuenfrgldeitptrorues

El passat dia 30/12/2019 van començar a treballar les 3 persones contractades pel Consell Comarcal del Montsià dins del programa Treball i Formació 2019, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

La gestió del programa d’ocupació es realitza conjuntament amb l’Ajuntament de la Sénia i té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur, a través del suport a entitats perquè duguin a terme accions d’experiència laboral, de formació, de coordinació i de suport tècnic.

La Sénia disposarà d’aquest personal durant 6 mesos (2 contractes) i 1 any (1 contracte) que realitzaran tasques de suport a la brigada municipal i d’atenció al ciutadà.

Des de la regidoria d’Ocupació, es promou aquest tipus de programes de polítiques actives per tal de millorar l’ocupabilitat de les persones aturades del municipi.

 

 

eBando

28 Febrer 2020

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Carnaval 2020 - Festa del pijama:
  Dia: divendres, 28 de febrer de 2020Hora: 00.00 hLloc: Pavelló polivalent*A càrrec dels quintos d'enguany.
 • Lo Full - març de 2020:
  Ja teniu disponible Lo Full de març de 2020 (us l'adjuntem per tal que pugueu descarregar-lo)
 • 1a Jornada NOS+ALTRES:
  Jornada per reflexionar sobre la perspectiva intercultural en la intervenció social i educativa amb Marroc com a centre d’interès.Dia: dissabte, 7 de març de 2020Horari: de 16.00 a 20.00 hLloc: Centre Marcel·lí DomingoInscripcions: https://forms.gle/deMZ9bHY7vVuH3UD8
 • Farmàcia de guàrdia:
  La Farmàcia de guàrdia des d'aquesta nit fins divendres vinent és la d'Escuder del carrer Ramón y Cajal, 20 (veure mapa)
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort  el Sr. Manuel Hernández Crespo, de 56 anys d'edat.  Veí de La Sénia  ,L'acte de l'enterrament serà el dia 28 a les 12:00h. a la església  . Està al Tanatori.