SERVEIS MUNICPALS

 
La Regidoria de Serveis Municipals és l’encarregada de:

La gestió i manteniment dels diversos serveis municipals.
- Xarxa d’aigua
- Xarxa de clavegueram
- Xarxa d’aigües pluvials
- Enllumenat
- Jardineria  
La neteja viària del municipi
El manteniment i neteja del mobiliari urbà i els parcs infantils
La senyalització viària


La gestió d’incidències de qualsevol tipus i que afecti a qualsevol servei municipal mitjançant l’aplicació Línia Verda.

Els treballs relacionats amb esdeveniments realitzats en l’àmbit municipal.


Regidora: Alma Gimeno Blas
Secretari: Albert Bel
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari de visita: Dilluns a Divendres (cita prèvia)

 

 

Durant aquesta setmana sestan realitzant obres de millora de les canalitzacions de telecomunicacions de la cruïlla de lAv. Generalitat en  Passeig de la Clotada, just davant del CAP.

Daquesta manera es podrà soterrar la xarxa de telecomunicacions de la zona. Sespera finalitzar els treballs dobra civil entre finals daquesta setmana i principis de la vinent.

Disculpin les molèsties

 
Últimament s'ha detectat un augment d'actes incívics per la falta de recollida dels excrements de les mascotes, per això es demana civisme per part de tothom, així com la col·laboració ciutadana, per tenir una Sénia més neta.
 
En cas que veieu comportaments incívics per part dels propietaris dels animals truqueu al telèfon de la policia 658 90 69 60.

Gràcies a la implantació d’aquest servei, els veïns del municipi disposen d’un canal de comunicació de desperfectes directe amb l’Ajuntament. Línia Verda afavoreix l’ús de les “bones pràctiques” mediambientals i en conseqüència, el desenvolupament d’un municipi sostenible.


FEBRER 2017  – El servei Línia Verda es va implantar a La Sénia el mes d’abril de l’any anterior. Els veïns d’aquesta localitat han demostrat una molt bona acollida del servei i prova d’això és l’ús continuat que fan del mateix.

El tipus d’incidències que més s’han comunicat són aquelles que fan referència a “Punts d’Aigua”, seguit de “Neteja” i “Enllumenat” i “Voreres i Calçades”.  A dia d’avui, ja s’han comunicat 376 incidències de les quals el 78% han estat ja solucionades.