bruch.
Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

Valoració molt positiva del passat cap de setmana a la Sénia, amb la IX Fira d'Artesania i V Festa del Moble, que va omplir de visitants el poble. L'acte d'inauguració va comptar amb el delegat del Govern a Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, el president del Consell Comarcal del Montsià, Francesc Miró, a més d'alcaldes i autoritats del territori.

La fira, organitzada conjuntament amb l'Associació d'Artesania de la Sénia, ha comptat amb la participació de 41 expositors, de diferents especialitats, que han mostrat els seus treballs elaborats amb gran professionalitat. L'afluència de visitants ha estat constant, s'hi han pogut veure demostracions, concursos per premiar la millor peça, el millor estand, una recreació històrica de l'arribada del rossegador, tallers de jota cantada i ballada, i tot un seguit d'activitats que van ser possibles gràcies a la col·laboració de les diferents entitats locals, com el Centre d'Estudis Seniencs, l'Antena de la URV a la Sénia, l'Agrupació Musical Senienca, el Col·lectiu d'Empresaris del Moble de la Sénia, el CENFIM i Creu Roja. Un dels actes més emotius va ser l'homenatge als artesans Josés Fuentes (esquilador) i Juan Querol (fuster).

Per segon any la fira s'ha ubicat a la zona on estan la majoria de botigues de mobles, ja que des de la FECOMS s'ha organitzat la V Festa del Moble, amb promocions, importants descomptes i outlet durant tot el cap de setmana. Una parella d'Alcanar, va ser la guanyadora dels 6.000 € que sortejaven entre els compradors de mobles de les botigues; el valor de la compra que havien fet era per 8.840 €.

Podeu consultar els actes de la IX Fira d'Artesania de la fusta i moble i la V Festa del moble AQUÍ

PER ALS PARTICIPANTS:

1.Assabentar-se abans de l’inici del recorregut del correfoc i dels punts d’assistència sanitària

2.Porteu roba de cotó, preferiblement vella, amb mànigues i pantalons llargs i coll tancat. Eviteu la roba de fibra sintètica.

3.Tenir cura de tapar-se les orelles per disminuir els sorolls de les explosions pirotècniques i protegir-se els ulls.

4.Porteu un barret que us cobreixi tot el cap, mocador de coll de cotó i un calçat adequat (esportiu, etc.) i tancat.

5.Queda prohibit portar productes pirotècnics particulars, havent d’utilitzar únicament els preparats pels organitzadors.

Ja us podeu descarregar la nova App de Festes Majors 2017, disponible per a android AQUÍ.