artesania
caeuenfrgldeitptrorues

CONCURS PÚBLIC PER LA GESTIÓ DEL MOLÍ LA VELLA

 

L’Ajuntament de la Sénia està potenciant el sector turístic, un sector que està creixent poc a poc però que encara té molt camí per recorre i molta feina a fer. És per això que es trau a licitació i a concurs públic el Molí la Vella, per tal que es pugui utilitzar com si fos un alberg. Després d’un temps estudiant les possibilitats per poder gestionar l’edifici del Molí la Vella, recentment remodelat, finalment, es podrà gestionar com una de les instal·lacions juvenils que reconeix la Generalitat i, específicament, amb la categoria de Granja Escola i Aula de Natura que, per les peculiaritats que presenta l’edifici i el seu propi entorn, es tractarà d’un espai privilegiat.

En data 30 d’octubre de 2017 el Ple de la corporació va aprovar inicialment Plec de clàusules administratives que ha de regir l’adjudicació de la concessió per a la gestió de l’edifici, juntament amb el projecte tècnic. Tant el projecte tècnic com el Plec de clàusules estan sotmesos a informació pública per termini de 30 dies (fins el 28 de desembre de 2017).

Totes aquelles persones i/o empreses que puguin estar interessades en gestionar l’edifici del Molí la Vella podran consultar els documents en les dependències municipals,  o al web www.lasenia.cat

Aprovació inicial projecte i Plec de clàusules  administratives que ha de regir l’adjudicació de la concessió per procediment obert, oferta econòmicament més avantatjosa del bé de domini públic de l’edifici del Molí la Vella i Molí Montserrada.

 podeu descarregar el certificat AQUI i la memòria AQUI

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Centre d'Estudis Seniencs i Campus Extens URV informa:
  Cicle Converses per a un món millor. Cultura i Ensenyament. Taula rodona a càrrec de Dolors Queralt, mestra i activista cultural i altres dones del territori que gestionen aquests àmbits.Dia: 19 d'abrilHora: 19.00hLloc: Centre Marcel·lí Domingo.
 • Centre d'Estudis Seniencs i Campus Extens URV a la Sénia informa:
  Cicle Converses per a un món millor. Cultura i Ensenyament. Taula rodona a càrrec de Dolors Que-ralt, mestra i activista cultural i altres dones del territori que gestionen aquests àmbits.Dia: 19 d'abrilHora: 19hLloc: Centre Marcel·lí Domingo.
 • ACOLAMA informa:
  S'ha escapat aquesta pastora alemana per la zona de la pista.  Respon al nom de Aika, és desconfiada i no porta collar. Si algú la veu que contacti amb ACOLAMA.
 • Guia de recursos culturals "La Sénia i la creació senienca":
  Us informem que ja podeu trobar guia de recursos culturals "La Sénia i la creació senienca" a Casa Gumer i InforSénia al preu d'1€.
 • L’Escola Jaume I informa:
  L’Escola Jaume I informa que el període de preinscripció per al proper curs 2018-2019 és del 13 al 20 d’abril i l’horari de 9h a 10h i de 11:30h a 13:30h. Han de fer la preinscripció tots els xiquets i xiquetes nascuts al 2015 i els de nova incorporació. S’ha de passar per l’escola a buscar els impresos i la informació sobre la documentació que s’ha de portar.