Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

CONCURS PÚBLIC PER LA GESTIÓ DEL MOLÍ LA VELLA

 

L’Ajuntament de la Sénia està potenciant el sector turístic, un sector que està creixent poc a poc però que encara té molt camí per recorre i molta feina a fer. És per això que es trau a licitació i a concurs públic el Molí la Vella, per tal que es pugui utilitzar com si fos un alberg. Després d’un temps estudiant les possibilitats per poder gestionar l’edifici del Molí la Vella, recentment remodelat, finalment, es podrà gestionar com una de les instal·lacions juvenils que reconeix la Generalitat i, específicament, amb la categoria de Granja Escola i Aula de Natura que, per les peculiaritats que presenta l’edifici i el seu propi entorn, es tractarà d’un espai privilegiat.

En data 30 d’octubre de 2017 el Ple de la corporació va aprovar inicialment Plec de clàusules administratives que ha de regir l’adjudicació de la concessió per a la gestió de l’edifici, juntament amb el projecte tècnic. Tant el projecte tècnic com el Plec de clàusules estan sotmesos a informació pública per termini de 30 dies (fins el 28 de desembre de 2017).

Totes aquelles persones i/o empreses que puguin estar interessades en gestionar l’edifici del Molí la Vella podran consultar els documents en les dependències municipals,  o al web www.lasenia.cat

Aprovació inicial projecte i Plec de clàusules  administratives que ha de regir l’adjudicació de la concessió per procediment obert, oferta econòmicament més avantatjosa del bé de domini públic de l’edifici del Molí la Vella i Molí Montserrada.

 podeu descarregar el certificat AQUI i la memòria AQUI

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Tertúlies de Llum - Mindfulness:
  Tertúlies de Llum - Mindfulness amb Sara Palau. Dia: 8 de febrerHora: 19hLloc: Centre Marcel·lí DomingoInscripcions enviant un correu a aodl@lasenia.cat, trucant al 977.71.30.00 ext. 225 o AQUÍ
 • La Comissió de Sant Antoni informa:
  Als establiments Comercial Muñoz, Farmàcia Mestre, Forn de Pa Isabel, Verduleria Paquita, Carns Querol i Gasolinera es venen números de la Rifa de Sant Antoni. El sorteig es farà el dissabte dia 27 de gener, sobre les 18 h., després d’una exhibició de gossos d’atura amb oques mentre s’estarà fent una torrada de carn amenitzada pel Dj Catalí. Lloc: Entrada del pavelló poliesportiu. El premi de la rifa és de 400 €.
 • Sessió connecta el teu talent:
  Des de les Regidories d'Empresa, Ocupació, Comerç i Joventut, hem organitzat una trobada el dia 17/02/2018 d'11h a 13h, al Centre Marcel·lí Domingo, perquè expliques a les empreses de la Sénia a què es dedica el talent senienc. Al mateix temps, les empreses locals t'explicaran què estan buscant. Si compleixes amb algun dels perfils sol·licitants (consulta'ls AQUÍ) i tens ganes de donar-te a conèixer, només cal que ens enviïs un vídeo currículum (de 3 min) al correu electrònic aodl@lasenia.cat i/o contacti's amb l'Ajuntament al 977.71.30.00 ext 225. Fem la Sénia un poble per treballar.
 • Curs de manipulador i aplicador de biocides d'ús ramader, a la Sénia
  Part específica (especial sector ramader)Dates previstes: durant el mes de febrer. A càrrec de: Professorat de l'Escola Agrària d'AmpostaInformació i inscripcions: Fins al 2 de febrer Ajuntament de la Sénia i Escola Agrària d’AmpostaPreu inscripció: 45 € aprox.Organitzen: Ajuntament de la Sénia i Escola Agrària d'Amposta
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort la Sra. Placidia Aliau Bonet de 87 anys d'edat  Veïna de La Sénia, L'acte de l'enterrament serà el dia 21 a les 12:00h.  a la església.  Està al Tanatori.