artesania
caeuenfrgldeitptrorues

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Centre d'Estudis Seniencs i Campus Extens URV informa:
  Cicle Converses per a un món millor. Cultura i Ensenyament. Taula rodona a càrrec de Dolors Queralt, mestra i activista cultural i altres dones del territori que gestionen aquests àmbits.Dia: 19 d'abrilHora: 19.00hLloc: Centre Marcel·lí Domingo.
 • Centre d'Estudis Seniencs i Campus Extens URV a la Sénia informa:
  Cicle Converses per a un món millor. Cultura i Ensenyament. Taula rodona a càrrec de Dolors Que-ralt, mestra i activista cultural i altres dones del territori que gestionen aquests àmbits.Dia: 19 d'abrilHora: 19hLloc: Centre Marcel·lí Domingo.
 • ACOLAMA informa:
  S'ha escapat aquesta pastora alemana per la zona de la pista.  Respon al nom de Aika, és desconfiada i no porta collar. Si algú la veu que contacti amb ACOLAMA.
 • Guia de recursos culturals "La Sénia i la creació senienca":
  Us informem que ja podeu trobar guia de recursos culturals "La Sénia i la creació senienca" a Casa Gumer i InforSénia al preu d'1€.
 • L’Escola Jaume I informa:
  L’Escola Jaume I informa que el període de preinscripció per al proper curs 2018-2019 és del 13 al 20 d’abril i l’horari de 9h a 10h i de 11:30h a 13:30h. Han de fer la preinscripció tots els xiquets i xiquetes nascuts al 2015 i els de nova incorporació. S’ha de passar per l’escola a buscar els impresos i la informació sobre la documentació que s’ha de portar.