artesania
Catalan Basque English French Galician German Italian Portuguese Romanian Russian Spanish

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Sessió connecta el teu talent:
  Des de les Regidories d'Empresa, Ocupació, Comerç i Joventut, hem organitzat una trobada el dia 17/02/2018 d'11h a 13h, al Centre Marcel·lí Domingo, perquè expliques a les empreses de la Sénia a què es dedica el talent senienc. Al mateix temps, les empreses locals t'explicaran què estan buscant. Si compleixes amb algun dels perfils sol·licitants (consulta'ls AQUÍ) i tens ganes de donar-te a conèixer, només cal que ens enviïs un vídeo currículum (de 3 min) al correu electrònic aodl@lasenia.cat i/o contacti's amb l'Ajuntament al 977.71.30.00 ext 225. Fem la Sénia un poble per treballar.
 • Curs de manipulador i aplicador de biocides d'ús ramader, a la Sénia
  Part específica (especial sector ramader)Dates previstes: durant el mes de febrer. A càrrec de: Professorat de l'Escola Agrària d'AmpostaInformació i inscripcions: Fins al 2 de febrer Ajuntament de la Sénia i Escola Agrària d’AmpostaPreu inscripció: 45 € aprox.Organitzen: Ajuntament de la Sénia i Escola Agrària d'Amposta
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort la Sra. Placidia Aliau Bonet de 87 anys d'edat  Veïna de La Sénia, L'acte de l'enterrament serà el dia 21 a les 12:00h.  a la església.  Està al Tanatori.
 • Contrapunt senienc informa:
  Ballada de Sardanes:Dia: 21 de genereHora: 11hLloc: Centre Obrer
 • NOTA NECROLÒGICA
  Ha mort el Sr. Benjamin Branchat Bel  de 84 anys d'edat.,L'acte de l'enterrament serà el dia 20 a les 16:00h.  a la església de La Pobla de Benifassa.  Està al Tanatori.