bruch.

eBando

El canal RSS de La Sénia en eBando.
 • Base de dades de senienques i seniencs absents
  La Regidoria de Festes i Fires disposa des de fa molts anys d’un llistat amb les adreces dels seniencs i senienques absents, que ens han anat facilitant les persones que han marxat a viure fora o els seus familiars i amics.Aquestes dades s’utilitzen per a fer-los arribar cada any la informació relacionada amb les Festes Majors (Dames i acompanyants absents, Dia del  senienc absent, etc.)Per tal d’anar actualitzant les dades, si coneixeu seniencs o senienques absents que no rebin informació de l’Ajuntament, us preguem que els aviseu perquè, si ho consideren oportú, ens les puguin facilitar.Finalment, si sabeu que s’hagi produït alguna defunció, us preguem igualment que ens ho feu saber per a poder actuar en conseqüència.Moltes gràcies.Regidoria de Festes i Fires.
 • Beques per a transport adreçades a estudiants:
  Ja estan disponibles les bases i els annexos de les beques per a transport adreçades a estudiants de la Sénia AQUÍ
 • Concentració de suport presidents Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana:
  L'Ajuntament de la Sénia convoca la ciutadania, avui dimarts, a les 13h, a la concentració davant l'Ajuntament, com a mostra de suport als presidents d'Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana i com a mostra de rebuig a la decisió judicial d'empresonar-los.
 • Taller d'igualtat - Dormir bé:
  Tallers d'igualtat - Dormir bé a càrrec Sara Palau Rambla, psicòloga. Dijous 2, 9, 23, i 30 de novembre de 10 a 11.30hLloc: Teràpies a medida. C/Gral. Prim 1 bis 2n 2aInscripcions fins al 26 d'octubre a l'Ajuntament (10€)
 • La Casa de Andalucia de la Sénia informa:
  Curso 2017-2018Sevillanas, Flamenco, Castañuelas, Iniciación al baile niños y adultos - Mayra Soldevila (620 38 82 72) Corte y confección - Isabel Royo (647 90 90 78)Guitarra - Miquel Ordaz (649 57 61 15)Dansa Senienca - Loli Contreras (676 74 57 30)Yoga - Guadalupe Espinosa (610 45 33 31)Més informació AQUÍ